TRUFES DE XOCOLATA AMB GINGEBRE I DE XOCOLATA AMB CURRY

Us animeu a preparar unes trufes de xocolata? Però no unes trufes qualsevol, unes trufes amb un toc d’espècies. En aquest cas hem escollit gingebre i curri.

Hi ha receptes i receptes. Amb això vull dir que hi ha molt on escollir i de ben sabut és que en la varietat està el gust. Però també cal saber triar perquè aquesta decisió  pot fer que volguem seguir cuinant o, en el cas que no tinguem prou constància, ho llancem tot per la borda (i el menjar a la brossa) i acabem rendint-nos.

Per a tots aquells que no siguin experts en la matèria i tinguin el forn per a fer de despensa, està bé que comencem amb coses senzilles, quelcom que poguem preparar bé en poques passes, però que al mateix temps tingui un resultat temptador. D’ aquesta manera, el sentiment d’haver cuinat alguna cosa ‘diferent’ sembla que ens dóna forces per a continuar amb el nas entre els fogons.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Un exemple en serien aquestes trufes de xocolata amb curry i de xocolata amb gingebre. Escolta, les trufes estan més que vistes, pero les trufes especiades? Això ja és un altre cantar, i ja pot deixar bocabadat a qualsevol. Perquè no és el mateix la típica trufa de tota la vida que una Senyora trufa de xocolata amb un toc de curry. O amb un punt de gingebre, aquest aliment tan venerat darrerament per les seves propietats beneficioses per la nostra salut.

Que ningú s’espanti, però el gingebre, a més de ser un antiinflamatori natural, és recomanat per a l’artrosi, els problemes digestius, així com aquells dolors reumàtics i menstruals. Però també és infalible contra la grip i els refredats; és un antidepressiu que ajuda a combatre el vèrtic, els marejos i les migranyes. A més  de prevenir malalties cardiovasculars, l’envelliment prematur , el càncer de colon i d’ovari i l’estrés. Ah, i és un potent afrodisíac. Una joia, en definitiva.

GOURMET FOTO 3

Pel que fa al curry, tampoc es queda pas enrere. És anticancerígen, antiinflamatori i antibacterià. Molt recomenat en aquells casos d’inflamació o problemes gàstrics. A més d’ajudar a contrarrestar el colesterol pel seu efecte dilatador dels vasos sanguinis.

Amb tot, crec que si la xocolata s’ha demostrat que és saludable i les dues espècies amb les que preparem aquesta recepta són tan beneficioses, anem a embrutar-nos ja les mans, oi?

COMENCEM!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close