INICI

La nostra família sempre s’ha dedicat a l’agricultura i la ramaderia. Els nostres avis van començar amb la producció casolana de preparats d’herbes per aprofitar la poda dels cultius auxiliars i aromàtics que creixien entre els cultius, oliveres i ametllers dels nostres camps i en poc temps ja es repartia entre els veïns, restaurants i amics.

La dona a la vida del camp dones familia al camp

Els nostres avis feien servir les herbes per a tot, des d’aplicacions medicinals de tot tipus fins a usos culinaris diversos. Sempre apreniem trucs i duiem a la pràctica consells de la cultura popular d’aquell temps. El nostre projecte de negoci va néixer una mica en memòria d´ells, que ja no hi són, però a través dels productes que fem, hi són d’alguna manera…

A casa sempre ens ha agradat asseure´ns a la taula amb la família i els amics per gaudir del bon menjar. Així que, des que vam començar, fa molt poquet, hem mantingut les nostres receptes casolanes i els processos artesanals d’el.laboració dels nostres avis per garantir els sabors i textures tradicionals dels nostres productes.

Fidels a la nostra filosofia de potenciar els sabors i textures tradicionals hem conservat els processos artesanals d’elaboració que ens permeten mantenir l’originalitat dels productes tradicionals fets a casa nostra.

Apostem per la creativitat i la innovació, oferint uns productes emprats a la cuina de tota la vida amb un concepte més modern i atractiu per als gourmets i ser una sorpresa per a tot tipus de paladars.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close