NOTÍCIES

Proper festival d´artesans i emprenedors gastronòmics a Barcelona de la mà de All those food market, propera edició aquest 2-3 de desembre al museu marítim de Barcelona. Fes les teves compres, degustacions i molt més, vine a descobrir-nos!!   www.allthose.org/

all those food market christmas 2017

Aromes de Nadal 2017 – proposta de lot regal on hi trobareu les nostres delícies artesanes!! podeu trobar-la a casa gispert , botiga d´aliments especialitzats.

AROMES DE NADAL LOTS REGAL CASAGISPERT

2016-2017* Entrem dins dels grans mercats, fa una mica de respecte però amb actitud!

club del gourmet el corte inglés i iubagdesignPodeu trobar els nostres productes al club del gourmet de el corte inglés de Catalunya.

All those food market 

El mercat foodie per excelència a Barcelona : oferim els nostres productes en la campanya pre-nadal, fent tastos directes amb els consumidors i visitants. Assistència en  l´edició 2016-2017.

Casa Gispert

casa gispert terrassa.jpg

A casa Gispert de Terrassa varem fer alguna degustació just a pocs dies de treure a la venda els nostres productes com a Novetat al mercat. És una botiga emblemàtica a terrassa, on hi trobareu tots els nostres productes en diversos formats, mini o gran.

A casa Gispert de Barcelona és divertit fer-hi degustacions, els turistes queden bocabadats amb els nostres productes i la botiga tan ben conservada dels fundadors i es un plaer treballar plegats per donar a conèixer receptes, aplicacions i usos de les nostres sals d´herbes.

casa gispert degustacions.jpg

Mercat de Mercats

Mercat de Mercats ha sigut una bona oportunitat de promoció : La gran festa del producte i la gastronomia de Barcelona va omplir d´olors, colors i sabors l´avinguda de la Catedral, al mes d´octubre. Es una fira activa, oberta i popular pensada per promocionar els productes de qualitat i  proximitat dels mercats a Barcelona.

All those food Market al TNC!!! al setembre de 2017 dies 16-17 durant tot el dia! fira gastronòmica, slow food, artesana i de proximitat.

tnc setembre 2017 (2)

tnc setembre 2017

Jamón experience

A jamón experience de Barcelona, hi trobareu molt més que pernils i degustacions, productes com els nostres lligats al pa amb tomàquet, productes ibèrics i molt més. Museu delPernil. Un espai didáctic amb esperit gourmet.Hi trobareu els minis degustació.

Jamón experience

 L´art de gaudir

Un establiment al centre de Terrassa, hi hem fet degustacions diverses partint de receptes bàsiques en la nostra cuina, però el que més va agradar va ser la tapa de braves amb les nostres sals d´herbes en forma de salsa.

L´art de gaudir- edició de noves braves

Relicatessen

És una botiga amb identitat i amb gust propi. Situada a la boqueria (les Rambles) des de fa anys; una bona part dels turistes que arriben a la ciutat condal  visiten la parada per emportar-se records gastronòmics de Barcelona. Productes Locals i de Proximitat.           El nostre lot degustació en diversos idiomes hi és per a tothom que el vulgui comprar coma record/souvenir.

relicatessen

FIRA ÀPAT-  Fira Àpat, fira professional dels aliments produïts a Catalunya

Bar cal segarra

Cal segarra és més que un bar. L´Antonia i el Joan van volguer obsequiar als seus clients amb detalls corporatius delicatessen abanç de l´època de nadal. S´han de cuidar els clients habituals i de quina millor manera, enrecordan-te d´ells.

15319068_1215802768513143_7240101019660683811_n

Fòrum gastronòmic

fòrum gastronòmic 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caelum

Petita tenda-cafè artesana  on hi trobaràs les nostres delicatessen. El dia que hi vam entrar per primera vegada, la seva propietària va quedar enamorada dels nostres productes i ens va dir que regalar sal dona bona sort…espero que digui la veritat 🙂

 

Carnisseria Pons 

Carnisseria que també ofereix productes especialitzats, com per exemple el nostre; i es que queden moltbe les sals d´herbes mediterrànies amb la carn!

carnisseria pons

Torre-Gachero

A Cretas-Queretes, al Matarranya, hi són venent vins i olis selectes, entre altres productes delicioses de la terra.

14355056_1137680576325363_2628996521211598624_n

 

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close