OLI D’OLIVA CURRY

Oli d'oliva 06

El curri a entrat amb força a la nostra gastronomia, sent utilitzat no només en arrossos o pollastres a la planxa. La nostra essència de curri amb oli d´oliva verge extra arbequina es perfecte per cuinar gran varietat de receptes, en amanides, couscous, plats de xai o be fins i tot en cru per sobre les teves verdures preferides.

Al cap i a la fi, a Occident s´anomena curry al conjunt de mescla d´espècies molt utilitzades en cuines asiàtiques, de l´est i surest asiàtic. Les espècies que conformen el curry són per exemple, l´alfàbrega, el safrà, la canyella, cardamomo, la ceba seca, api, curcuma, gingebre… i un llarg etc.

Aquest oli no et deixarà indiferent, poc a poc hi trobaras noves aplicacions i et sorpendrà. És un condiment ben trobat i ben avingut amb l´oli d´oliva verge extra arbequina, que utilitzat en cru al final del procés de cocció aportarà aromes i sabors que et recordaran a l´india i a catalunya 🙂

Hi hem afegit un toc d´herba sajolida, una herba digestiva i fresca que lliga molt bé amb la calidesa del curri aconseguint un equilibri majestuós i subtil.

Ingredients: Oli d´oliva verge extra ecològic arbequina, curri i sajolida

Format:  125 ml

Etiquetat: Català, Español, English

Preu: 4,50€

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close