SAL D´HERBES BARBACOA

La barbacoa té alguna cosa d’ ancestral, per la cocció amb llenya. Ara està lligada al temps de lleure, al bon menjar compartit i, alerta, a la mà experta que sap fer bon foc perquè sigui saludable. Però aquí la intenció és fugir de tòpics.

Et proposo una barbacoa lleugerament picant i fresca que marida molt bé amb verdures, carns, peixos, ous… es clar que, utilitzar-la per el.laborar una salsa per pintar la carn “modo asado” es també una gran opció. El que vull transmetre es que serveix per a fer una barbacoa de diumenge i també per a receptes de cada dia, simples i saludables.

Condiment preparat a base de sal marina natural, herbes i espècies. Aquesta selecció        d´herbes transforma els teus plats amb un toc personal i autèntic.

IMG_9987.jpgPresenta un toc suau al paladar, fresc i calent, amb notes herbals que la fan única.

La seva versatilitat i granulometria permet elaborar fàcilment vinagretes, salses, tempures…e infinitat de preparats. Convertirem aperitius i receptes sanes i nutritives, podent assimilar millor les propietats de les plantes ja que són un complement ideal per a maridar amb aliments bàsics de la nostra cuina mediterrània, com són els aperitius amb pà , oli i un pessic de sal d´herbes.

Fa d´estiu i d´hivern, de brasa de cap de setmana i de “xup-xup” de cada dia

Ingredients: Sal Marina, herbes aromàtiques i especies. Romaní, Orenga, Sajolida, Farigola, Sàlvia, Pebre Negre i Pebre vermell. Producte Natural sense additius.

Pes Net: 90gr

Etiquetat: Català, Español, English

Registre Sanitari (RGSEAA): 24.001904/B

Preu: 6,00€

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close