SAL D´HERBES MOSTASSA

Un viatge per als sentits. L´olor de curri seduirà inicialment les teves papil.les gustatives, però quan el tastis començarà un camí de 3 sensacions… sobre una torradeta de pa amb oli i un pessic al damunt, en la primera mossegada, l´enmascarador curri et sorpendrà al primer moment, tot seguit , al mastegar, a poc a poc notareu tocs de sajolida, una herba fresca i digestiva, llavors es quan finalment saborejareu una radiant mostassa que us deixarà un record lleugerament picantet

a la boca i molt bon record. Definirem aquesta combinació com a càlida i sorprenent. Us confessaré que realment la mostassa i jo mai ens hem esdevingut massa bé, però aquesta a sigut una bona oportunitat de relacionar-la amb diversos ingredients i obtenir un resultat espectacular. Aquest es un bon exemple de que l´unió fa la força i que en grup i ben avinguts es poden fer coses espectaculars.

_DSC6037Afegir a qualsevol plat que es vulgui donar un toc diferent: torrades, formatges, pasta, sopes, couscous, arròs, verdures, amanides, ous, llegums …es versàtil i saludable!

Ingredients: Sal marina Delta de L´Ebre, Curri, Sajolida i Mostassa.

Pes Net: 90gr

Etiquetat: Català, Español, English

Registre Sanitari (RGSEAA): 24.001904/B

 

Preu: 6,00€

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close