SERVEIS

Disseny i Gastronomia.

A IU-BAG DESIGN BCN inspiro i ajudo a persones i empreses inquietes a trobar ingredients per a l´elaboració i fabricació de nous productes gastronòmics, per tal d´aconseguir explicar històries que estiguin a la boca de tots i causar una nova emoció a través dels sentits del públic-client.

M’encanta formar part de la creació de nous productes, des de la fase de disseny inicial i edició d’etiquetes, fins al processat i formulació final del producte, així com també la producció d’aquest.

Disfruto molt oferint idees, sabors i emocions novess. Ser partícip de la creació d´un producte amb essència, personalitat i estil propi.

 

TREBALLA AMB MI!

Quina solució estas buscant?

                                                                                 ⇓

BANNER SERVEIS 1

FORMULACIONS GASTRONÒMIQUES A MIDA PER LA TEVA MARCA

Si ets una empresa del sector de l´estil de vida, gastronomia, oberta a noves idees i vols treure al mercat un nou sabor original, autèntic i natural, t´oferiré formulacions i pocions especials per a tu, perquè el teu nou producte tingui un ingredient secret que sedueixi i tingui molta personalitat.

Amb aquest servei, t´ajudaré a crear un producte únic que ajudarà a expressar més valor a la teva marca amb un caràcter seductor per les papil.les gustatives i els sentits, poguent oferir un producte nou i captivador amb la finalitat d´aumentar les vendes.

Si estas interessat en noves propostes, gustos i emocions pots escriure´m i ens reunim per compartir impressions  i poguer-te oferir la millor solució!

Pots enviar-me un email , telefonar-me o emplenar el formulari a la secció de contacte de la web. iubagdesign@gmail.com

BANNER SERVEIS 2 ...jpg

ESDEVENIMENTS, CASAMENTS, REGALS D´EMPRESA…IDEES COMESTIBLES

Actualment, ajudo a marques foodies, delicatessen o d´altres sectors a aportar valor i fidelitzar els seus clients. A través dels meus productes i una personalització a mida pel client (ja sigui un establiment, un retaurant , un hotel…) aconseguim crear una campanya de comunicació directa i amb intenció de mimar i fidelitzar.

Ofereixo dissenys personalitzats en edició de continguts i etiquetatge adaptat al teu esdeveniment , ja sigui d´empresa o de tipus familiar.

Regala idees comestibles i aporta valor al teu esdeveniment!!!

Diga´m quina idea tens i ho cuinaré per a tu! Pots enviar-me un email , telefonar-me o emplenar el formulari a la secció de contacte de la web. iubagdesign@gmail.com

1-17

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close