SOBRE NOSALTRES

 

En poques paraules…

IU-BAG DESIGN BCN neix amb la finalitat de fusionar el disseny i la gastronomia. Oferim productes absolutament artesans, diferents i atrevits en el mercat dels condiments i complements de la nostra cuina. En un món cada vegada més globalitzat i globalitzador, pretenem diferenciar-nos amb creativitat, molta cura en el procés i un preu raonable. Creiem amb la feina ben feta, en la tradició evolucionada i en el bon paladar. Les nostres creacions només inclouen herbes, espècies, sal marina i altres complements naturals, sense conservants ni colorants artificials.

De proximitat…

Som un país ric en cultius diversos, fruites i verdures a la vora del Mediterrani. Per això, prioritzem al màxim el producte local i regional. D’aquesta manera, a més d’afavorir la producció agrícola a casa, eliminem costos mediambientals evitant transports de llarga distància. Dit això, no deixem de banda algunes espècies provinents de terres llunyanes. L’equiliri és sempre una aposta segura!

De producció limitada…

Precisament perquè afavorim el producte local i de temporada, la disponibilitat dels nostres preparats es limitat. Com a petits artesans produïm a petita escala, depenent molt de l’època de l’any i la producció/recol.lecció de les herbes.

L’ànima de l’empresa…

Al darrere d’aquest projecte hi sóc jo, l’Emma, una jove enamorada de la gastronomia, el disseny i la naturalesa, que amb moltes ganes i esforç ha anat desarrollant totes les fases d’aquesta petita empresa, tant el disseny, la fotografía, la web, el màrqueting, el disseny de l’envàs i packaging… em defineixo una professional i alhora amateur en constant evolució. M’agrada explorar i jugar amb els sabors, redescobrir velles receptes amagades en manuals oblidats, capbussar-me en nous reptes i sorpendre amb creacions originals i moments emocionants 🙂

L’obrador… un espai versàtil i creatiu

Per tal de complir amb la normativa sanitària corresponent, elaborem els nostres productes certificats, al nostre obrador, una antiga nau industrial  tèxtil reformada al barri de Can Aurell de Terrassa, molt a prop del centre de la ciutat.

Si mai correu pel barri i ens voleu passar a saludar, ja ho sabeu!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close