UNA HISTORIA SINCERA

Si ets aquí,  es perquè vols saber què es fa en aquest web, qui sóc i perquè vull arribar a tu.. o potser només vulguis fer-ne un cop d´ull… doncs sigui el que sigui tinc una bona notícia: ho podràs descobrir aquí !!

    INICIS IUBAG      15326525_1218979331528820_8102418982264909718_n.jpg

Aquí comença una història sincera, perquè així hem considero. No us enganyaré, no us explicaré que ho tinc fàcil, ni tampoc que encara produeixo de manera artesana els meus productes… crec que d´això se´n diu ser autèntic i amb un valor afegit, no ho creieu? doncs això m´agrada.

Us explicaré el que va passar, amb les meves il.lusions, amb la meva vida, que forma part de l´empresa i l´empresa..que forma part de la meva vida.

Aquesta es l´història de IU-BAG DESIGN BCN® i la MEVA.

1985-2016- Quan els porcs volin… -pensava,

Neixes, creixes, vols ser bombera, estudies, vols ser biòloga, estudies més…i decideixes muntar-te una empresa ambiental per contribuir a canviar el món, o si més no, ajudar a les persones a estimar-lo una mica més. De cop i volta, te´n adones amb tristesa que tot aquell esforç d´allò no correspòn a les teves expectatives, que la realitat es una altra història, que al teu voltant hi han d´altres interessos… i me n´adono que jo vull fer la meva: vull tenir la meva història, aportar al món allò que en realitat m´agrada fer.

Perquè sempre somiem en fer alguna cosa pròpia, amb esforç, amb orgull, amb constància, alguna cosa que estimar de veritat fusionant passions i somnis. Volia cambiar de rumb però semblava impossible… i resulta que al final ELS HI VAM DONAR ALES ALS PORCS!!

2017… Tot un repte.

Un equip familiar, sense la familia i la complicitat res creix. Somiar i empendre. Iniciar un projecte nou i totalment arriscat, però això m´agrada, no hem fa por,  no tinc res a perdre perquè fusiono el que m´agrada : disseny, gastronomia, natura i l´art de gaudir.

…i treballem molt!! però al final hem aconseguit arrancar la nostra nau y sortir al carrer a volar!! Hem aconseguit fer creacions pròpies de veritat, han sortit al mercat…els productes veuen la llum per primer cop… i ja som una empresa que formula, dissenya, processa, fabrica, envasa, etiqueta i reparteix comandes… passant moltes hores, amb molta il.lusió de trobar enamorats del meu somni a l´altre costat de la història que us explico!

…Ara, sense dormir, amb adversitats, però amb moltes ganes de créixer… amb esforç i confiança… amb les teves ganes, els teus emails, els teus mimitos i jugar a cuinetes, amb ganes de ser millors… això si, amb ganes d´estar amb tu… la història continuarà..!!

…AMB GANES, amb esforç, amb il.lusió, amb productes naturals, sense afegir cap bajanada, amb qualitat, amb conciència, amb elegancia, amb creativitat, amb amor…en compartir el moment en tinc prou, amb autentitcitat i respecte,  amb receptes exquisites… però sempre, sempre, sempre…amb un gran somriure,

…SENSE PRESES, ni falsetats, sense additius extranys, sense trucs de màgia, som nosaltres mateixos… i ja està!!

perquè tot això és  iu-bag design bcn®, perquè tot això sóc jo. I ja està! 🙂 Et convido a formar part de la nostra familia, perque com deia al principi, la pròpia familia es la que ajuda a créixer… i la gastronomia,la que evoca a l´art de gaurdir i compartir a taula.

pica pica monday

 

Gràcies per la vostra visita, es tot un plaer compartir taula amb vosaltres!

Emma Peña Riva  iubagdesign@gmail.com

Creadora de IU-BAG DESIGN BCN®

 

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close